Δήμος Παγγαίου: Πλημμύρισε από νιάτα η Ελευθερούπολη κατά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου [φωτογραφίες]

«Σήμερα μάς κατακλύζουν αισθήματα βαθιάς υπερηφάνειας και συγκίνησης»: Το μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη για την Εθνική Επέτειο μνήμης των Ηρώων του 1821

Γέμισε από νιάτα, κόσμο και υπερηφάνεια το κέντρο της έδρας του Δήμου Παγγαίου κατά την κορύφωση των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της Ελευθερούπολης.

Μια υπερηφάνεια που «επιβεβαιώθηκε» από τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρέλασαν, καθώς και από τους Συλλόγους, πολιτιστικούς και αθλητικούς, ενισχύθηκε από τον σταθερό και σίγουρο βηματισμό των στρατιωτικών τμημάτων και μετατράπηκε (και) σε συγκίνηση με το πέρασμα των φιλοξενούμενων στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων.

«Μόνο αισθήματα βαθιάς υπερηφάνειας και συγκίνησης μπορούν να σε κατακλύζουν τις ημέρες των Εθνικών μας επετείων, παράλληλα με την ανάγκη για ένα τεράστιο “Ευχαριστούμε”! Ευχαριστούμε τους προγόνους μας για τους αγώνες που πραγματοποίησαν ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε την Ελευθερία μας. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τις μνήμες τους ζωντανές και να μην περάσουν ποτέ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Χρόνια πολλά Ελλάδα μας! Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο μήνυμά του.