1.000 ευρώ από το φιλανθρωπικό τουρνουά σάλας στην «Αγκαλιά Αλληλεγγύης»

Παραδόθηκε στον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας από την Ασπίδα Πολυστύλου

Ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ασπίδα Πολυστύλου», Βασίλης Μπάσσιας, παρουσία της συμβούλου του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλας Αργυρίου, παρέδωσε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου στον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωροο Μουριάδη, το χρηματικό ποσό των 1.095 ευρώ που συγκεντρώθηκε από το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο έγινε πριν από λίγες ημέρες στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας, με τη συμμετοχή της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του Κεραυνού Κρηνίδων και της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τη δράση “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” για το Πάσχα, και δη τα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού Παντοπωλείου που έχουν πραγματική ανάγκη.

Θόδωρος Μουριάδης: «Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Αργυρίου και τον κ. Μπάσσια για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια».

Στέλλα Αργυρίου: «Όλες οι δράσεις κοινωνικής συνοχής, ειδικά την περίοδο της κρίσης, έχουν πολύ μεγάλη αξία. Ευχαριστώ τον Βασίλη Μπάσσια, γιατί ο εμπνευστής της ιδέας. Μέσα από αυτή την συνεργασία, θα προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στα παιδιά και τις οικογένειες τους που ήταν λιγότεροι τυχεροί από εμάς».

Βασίλης Μπασσιάς: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους ανάγκη και για αποδείξουμε ότι ο ερασιτεχνικός είναι δίπλα στην κοινωνία».

Η διανομή των δώρων στα παιδιά, θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

(Δελτίο Τύπου)