Καβάλα: Το παιδικό βιβλίο είχε την τιμητική του [φωτογραφίες]

Συγγραφείς της πόλης παρουσίασαν στα παιδιά τους ήρωες των βιβλίων τους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η παιδική γωνιά της βιβλιοθήκης γέμισε ασφυκτικά από τους μικρούς φίλους. Συγγραφείς της πόλης παρουσίασαν στα παιδιά τους ήρωες των βιβλίων τους, ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Άγγελο Ραυτόπουλο τη λογική και φαντασία που κρύβεται πίσω από τη διαδικασία ανάγνωσης και επιλογής παιδικών βιβλίων.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους συγγραφείς που συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή και είναι οι: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου, Αθηνά Παναγιωτίδου, Ευαγγελία Αρετογλίδου, Έλλη Πόλα, Ευδοκία Φανερωμένου, Λία Ασημή, Μαρία Ζιρνόγλου, Κωνσταντίνος Βλαστάρης και Άγγελος Ραυτόπουλος.

Επίσης ευχαριστεί τον εμψυχωτή, Ιορδάνη Καλαϊτζίδη που συντόνισε την εκδήλωση με το δικό του μοναδικό τρόπο, αλλά κυρίως τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή.