Στο λιμάνι της Καβάλας το θηριώδες ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ. Έπεται ο παρθενικός κατάπλους του κρουαζιερόπλοιου Vasco da Gama [φωτογραφίες]

Το πλοίο της Hellenic Seaways πραγματοποίησε έκτακτο δρομολόγιο, για να «δώσει» τη θέση του το πρωί στο κρουαζιερόπλοιο της Nicko Cruises

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» βρέθηκε το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου 2023, με το θηριώδες πλοίο της Hellenic Seaways να πραγματοποιεί έκτακτο δρομολόγιο από και προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το πλοίο θα αποπλεύσει νωρίς το πρωί της Κυριακής των Βαΐων 9 Απριλίου 2023 για να «δώσει» τη θέση του στο κρουαζιερόπλοιο Vasco da Gama της Nicko Cruises, το οποίο σύμφωνα με το kavalaportnews και τον Τάσο Αργυρό καταπλέει για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ είναι το δεύτερο που καταπλέει φέτος στην πόλη.

Φωτογραφία: Ιωάννα Σαμιωτάκη

Το μήκους 219 μέτρων πλοίο, το οποίο πλέει με σημαία Πορτογαλίας, αναμένεται να καταπλεύσει στο «Απόστολος Παύλος» στις 08:00, προερχόμενο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα αποπλεύσει το βράδυ στις 22:00, με επόμενο σταθμό της κρουαζιέρας του την Τουρκία.

*Κεντρική φωτογραφία: Τάσος Αργυρός