Δήμος Καβάλας: Η «Αγκαλιά Αλληλεγγύης» άνοιξε και το Πάσχα για τα παιδιά της Καβάλας

Ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, και η Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, μοίρασαν δώρα σε 70 παιδιά οικογενειών, οι οποίες βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο Δήμος Καβάλας άνοιξε μια Πασχαλινή «Αγκαλιά Αλληλεγγύης», γεμάτη με παιχνίδια και βιβλία και τα δώρισε στα παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, και η Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, μοίρασαν τα δώρα σε 70 παιδιά οικογενειών, οι οποίες βρίσκονται σε παρατεταμένη οικονομική δυσχέρεια.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν αποκλειστική χορηγία του 1ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την προμήθεια των δώρων, σε ιδιαίτερες τιμές που έκαναν επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Επισημαίνεται ότι η «Αγκαλιά Αλληλεγγύης», που είναι μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Λεωνίδα Παππά, και της Ειδικής Συμβούλου, Στέλλας Αργυρίου, στήριξαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες «Ασπίδα Πολυστύλου», «Δόξα Αμυγδαλεώνα» και «Κεραυνού Κρηνίδων», καθώς και η ομάδα ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ. με τη διοργάνωση του Τουρνουά «Γεμίζουμε αγάπη και Μαζεύουμε παιχνίδια, για τα ανήλικα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών του Δήμου Καβάλας».

Συνεργαζόμενα καταστήματα

  • Βαφείδης – Κατάστημα παιχνιδιών (Καβάλα, Ομονοίας 73)
  • Μαυράκη Φωτεινή – Βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Καλαμάρι» – (Κρηνίδες, Αγίου Χριστόφορου 18)
  • Μεταξάς – Κατάστημα παιχνιδιών (Καβάλα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 27)
  • Μοδούρας – Κατάστημα παιχνιδιών (Καβάλα, Ομονοίας 11)

Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι!!!