Θόδωρος Μουριάδης: Τα «τσουγκρίσματα» με τα μέλη των ΚΑΠΗ της Καβάλας συνεχίστηκαν… [φωτογραφίες]

Ο Δήμαρχος Καβάλας βρέθηκε στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Αγίου Λουκά, του Βύρωνα και των Κρηνίδων ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των μεταπασχαλινών επισκέψεων του

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ολοκλήρωσε την Πέμπτη 20 Απριλίου τις μεταπασχαλινές επισκέψεις του στα ΚΑΠΗ του Δήμου, που βρίσκονται στον Άγιο Λουκά, τον Βύρωνα και στις Κρηνίδες.

Τηρώντας το έθιμο, ο Δήμαρχος τσούγκρισε αυγά και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ και συζήτησε μαζί τους τους προβληματισμούς τους για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Παππάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Ανέστης Δημητριάδης, τα μέλη της Διοίκησης του νομικού προσώπου, Ανθή Χατζηφραντζή και Τερέζα Ευστρατίου και η διευθύντρια των ΚΑΠΗ, Αθηνά Παυλίδου.

Στις Κρηνίδες τον συνόδεψε και ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Αθήνα Παναγιωτίδου και η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Ευστρατία Χριστοδούλου.

(Δελτίο Τύπου)