Καβάλα: Αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε δεσποζόμενο σκύλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στα στενά

Το συμβάν καταγράφηκε από κάμερες-Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου ο οποίος ήταν αδέσποτος και υιοθετήθηκε-Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Ένα αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε ένα δεσποζόμενο σκυλάκι στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίων Αναργύρων στην Καβάλα. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός εξαφανίστηκε στα στενά, όμως κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή κατέγραψαν τις πινακίδες του. Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης μετέφερε τον σκύλο σε κτηνιατρείο, όμως το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» απευθύνει έκκληση σε όποιον κάτοικο της περιοχής είδε κάτι ή έχει κάμερα κλειστού κυκλώματος, να ψάξει στις καταγραφές για ένα ασημί αγροτικό το απόγευμα της Τρίτης 18 Απριλίου 2023 κατά τις ώρες 18:30 έως και 19:30 και να στείλει άμεσα μήνυμα είτε στον Σύλλογο είτε στην Αστυνομία, με τη διατήρηση της ανωνυμίας του να θεωρείται δεδομένη.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το άτυχο σκυλί ήταν ένα από τα κουταβάκια που διασώθηκαν από τον «Αίσωπο», στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Καβάλα πριν από 3 χρόνια. Υιοθετήθηκε από μία οικογένεια που όπως αναφέρει ο Σύλλογος, τον πρόσεχε ως μέλος της και μετά τον θάνατό του, βυθίστηκε σε θλίψη, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης, έχοντας ήδη καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της Καβάλας.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έδειξε από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για την υπόθεση, με τους αστυνομικούς της Καβάλας να βρίσκονται αμέσως στο σημείο και να συλλέγουν πληροφορίες για τον δράστη.