«Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»: Ένα βίντεο για το Φεστιβάλ γεμάτο μυσταγωγία και τη φωνή του Αλέξη Κωστάλα [βίντεο]

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο διαχρονικό σάλπισμα του Απόστολου των Εθνών και Πολιούχου της Καβάλας, Παύλου και είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη με 1.500 μαθητές και μαθήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία» το οποίο θα υλοποιηθεί στην Καβάλα από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2023. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο διαχρονικό σάλπισμα του Απόστολου των Εθνών και Πολιούχου της Καβάλας, Παύλου, στον «Ύμνο της Αγάπης».

Κεντρική θέση στο φετινό εγχείρημα θα έχει το μουσικό έργο «Ύμνος της Αγάπης» του Πολωνού συνθέτη, Zbigniew Preisner, ο οποίος θα ενώσει επί σκηνής 1.500 μαθητές και μαθήτριες από 25 σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια είναι η Νέα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Στο μυσταγωγικό κλίμα του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές έφτιαξαν ένα βίντεο με τη φωνή του καλλιτεχνικού αφηγητής και παρουσιαστή κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού, Αλέξη Κωστάλα με φόντο τη θάλασσα της Καβάλας και τη μουσική, το οποίο μας… βάζει στο κλίμα του Φεστιβάλ.

Σημειώνεται ότι η φετινή εκδήλωση είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη και διοργανώνεται από τον Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και την Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Δείτε το promo video