Κλειστή για τρεις ώρες η Εγνατία Οδός λόγω άσκησης πυρασφάλειας στη σήραγγα του Συμβόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού ΑΕ, για το ποια μέρα και από ποια ώρα θα ξεκινήσει ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας καθώς και πού θα κατευθύνονται τα οχήματα

Κλειστή θα είναι η Εγνατία Οδός για 3 ώρες το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της διενέργειας άσκησης πυρασφάλειας στη σήραγγα του Συμβόλου όρους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού ΑΕ, ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα ολοκληρωθεί στις 24.00 και στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά Εθνική οδό. Για 3 ώρες δηλαδή τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς τους Κήπους θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας από τον Α/Κ της Ελευθερούπολης και να εισέρχονται και πάλι σ’ αυτόν από τον Άγιο Σίλα, ενώ το αντίθετο θα συμβαίνει για τα οχήματα που θα έχουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εγνατίας ΑΕ αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους χρήστες της Οδού ότι την Πέμπτη 11/05 και ώρες 21:00-24:00 θα πραγματοποιηθεί άσκηση πυρασφάλειας στην σήραγγα Συμβόλου της Εγνατίας Οδού (περί τη Χ.Θ.451+000).

Για τον λόγο αυτό θα εφαρμοσθεί πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας από τον Α/Κ Ελευθερούπολης έως τον Α/Κ Αγ. Σύλλα (Καβάλας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Κήπους Έβρου (κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα) θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς Ε.Ο. ως εξής:

  • Έξοδος οχημάτων από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Ελευθερούπολης – μέσω της παλαιάς Ε.Ο. 2 μέχρι τη διασταύρωση με την Ε.Ο. 12 Δράμας-Καβάλας στο ύψος του οικισμού Σταυρού – είσοδος στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Αγ. Σύλλα (και αντίστροφα για τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα).

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077».