Λευκή Νύχτα στην Καβάλα: Το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης. Δεκάδες δράσεις και γεμάτα τα καταστήματα εστίασης [φωτογραφίες]

Μουσική, αθλητικές δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συνέθεσαν τη γιορτή της αγοράς, με «σύμμαχο» τον καλό καιρό και... τη συννεφιασμένη πανσέληνο

Το εγχείρημα πέτυχε για ακόμη μια φορά και το κέντρο της Καβάλας και οι πεζόδρομοι γέμισαν από κόσμο το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας.

Μουσική, κουκλοθέατρο, αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο για να κατέβουν στο κέντρο, με «σύμμαχο» τον καλό καιρό και… τη συννεφιασμένη πανσέληνο.

Την τιμητική τους, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν τα καταστήματα εστίασης, ενώ όσα εμπορικά καταστήματα έμειναν ανοιχτά «είδαν» μια σχετικά ικανοποιητική κίνηση, όμως καταφανές είναι το γεγονός ότι ο κόσμος «βλέπει» κατά κύριο λόγο τη Λευκή Νύχτα ως μια αφορμή για να διασκεδάσει, σύμφωνα και με την εικόνα που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης, με τις δράσεις να τον αποζημιώνουν.