Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη»: 69η εθελοντική πράξη ανθρωπιάς, χαράς και ελπίδας

Ο Σύλλογος διοργανώνει το 69ο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας-Φέτος θα πραγματοποιηθεί και δειγματοληψία εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη» διοργανώνει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 από τις 08:00 έως τις 14:30, στο Φουαγιέ Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το 69ο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Παράλληλα, σε αυτό το διήμερο θα πραγματοποιηθεί και δειγματοληψία εθελοντών δοτών μυελού των οστών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας. Η διαδικασία γίνεται απλά μέσο συλλογής στοματικού επιχρίσματος.

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τον Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, τους χορηγούς και τις συνεργαζόμενες ομάδες μας. Όπως αναγράφεται στην αφίσα μας, στο μήνυμα που περιέχει η ζωγραφιά του κ. Ρ. Βαρβέρη, δίνοντας αίμα, δίνεις χαρά και ελπίδα στον συνάνθρωπό σου. Ελάτε να το κάνουμε πράξη», αναφέρε ο Σύλλογος στο μήνυμά του.