Επίσκεψη Τσίπρα στην Καβάλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων, αντιδρομήσεις και αμφιδρομήσεις οδών…

Λόγω της επίσκεψης και της προεκλογικής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε να παρθούν προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο της πόλης

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης όλων των οχημάτων, διακοπή κυκλοφορίας καθώς και αντιδρομήσεις και αμφιδρομήσεις οδών, θα ισχύσουν από νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, λόγω της επίσκεψης και της πραγματοποίησης της προεκλογικής ανοιχτής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην Καβάλα, προερχόμενος από την Αλεξανδρούπολη και θα μιλήσει τους φίλους του κόμματος του στην κεντρική πλατεία στις 19.30. Για το λόγο αυτό η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας αποφάσισε να γίνουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

α)      Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος κατά τις ώρες 15.00-22.00 στα παρακάτω σημεία:
-Οδό Ομονοίας, από Κουντουριώτου έως Ίωνος Δραγούμη.
-Οδό Γαλλικής Δημοκρατίας, από Ολυμπιάδος έως Καράνου.
-Οδό Αμ. Ερυθρού Σταυρού, από Γαλλικής Δημοκρατίας έως Ελληνικής Δημοκρατίας.
-Οδό Ύδρας, από Κουντουριώτου έως Δοϊράνης.
-Οδό Δοϊράνης, από Ομονοίας έως Ε.Βενιζέλου.
-Οδό Ε.Βενιζέλου, από Δοϊράνης έως Ίων.Δραγούμη.
-Νότια πλευρά της οδού Ε.Βενιζέλου, από Αβέρωφ έως Φιλελλήνων.

β)      Τη διακοπή κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος από ώρα 19.00 μέχρι την 22.00 στις παρακάτω οδούς:
-Ομονοίας, από Κουντουριώτου μέχρι Ίωνος Δραγούμη.
-Γαλλικής Δημοκρατίας, από Αμ. Ερυθρού Σταυρού μέχρι Ομονοίας.
-Αμύντα, από Καράνου μέχρι Ομονοίας.

γ)       Την αντιδρόμηση της οδού Ύδρας κατά τις ώρες 19.00-22.00, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την οδό Κουντουριώτου προς την οδό Δοϊράνης και Ε.Βενιζέλου.

δ)       Την αμφιδρόμηση της οδού Ε. Βενιζέλου κατά τις ώρες 19.00-22.00, από τη συμβολή της με την οδό Δοϊράνης μέχρι την οδό Ιων.Δραγούμη.

ε)       Την κατάργηση θέσεων στάθμευσης που εξυπηρετούν τα Ε.Δ.Χ.οχήματα (πιάτσες ταξί) στις οδούς Δοϊράνης και Ιων. Δραγούμη που εφάπτονται της κεντρικής πλατείας από ώρα 18.45 έως ώρα 22.00 και μεταφορά αυτών εκατέρωθεν της νησίδας επί της Ιων. Δραγούμη στο πλακόστρωτο της παραλίας.