Μουσικό Σχολείο Καβάλας: Κάλεσμα για γνωριμία προς τους μαθητές των δημοτικών

Ημέρα γνωριμίας με τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν μουσικά δρώμενα, να γνωρίσουν τους καθηγητές και τους μαθητές του Σχολείου και να περιηγηθούν στους χώρους του

Κάλεσμα προς τους μαθητές του δημοτικού του Νομού Καβάλας να βρεθούν το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του, απευθύνει με ανακοίνωση του το Μουσικό Σχολείο Καβάλας. Στο ραντεβού που δίνεται θα υπάρξουν μουσικά δρώμενα, ενώ οι υποψήφιοι μαθητές του Σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μαθητές και τους καθηγητές του καθώς και να περιηγηθούν στους χώρους του.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 σας προσκαλούμε στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε μια Ανοιχτή Ημέρα Γνωριμίας. Στις 11:00 το πρωί υποδεχόμαστε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του νομού μας, τους γονείς τους, καθώς και συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Οι επισκέπτες/τριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσικά δρώμενα, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, να περιηγηθούν στους χώρους του και να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ στα οποία συμμετέχει το Σχολείο μας.

Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 2510 247190».