«Νότες Ελπίδας» για τη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας από το Ωδείο Νεάπολις [φωτογραφίες]

Κατακλύστηκε η αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης στη συναυλία της Ρεβέκκα Μελετιαδου στο φλάουτο και της Ελπίδας Μπαξεβάνη στο πιάνο

Την Παρασκευή 19 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η συναυλία φιλανθρωπικου χαρακτήρα με τίτλο «Νότες Ελπίδας» από το Ωδείο Νεάπολις σε συνδιοργάνωση με το σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας.

Η αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης κατακλύστηκε από τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο των εθελοντών τους κόπους , τις ελπίδες και φυσικά το έργο ενός τόσο δραστήριου συλλόγου.

Οι μουσικοί Ρεβεκκα Μελετιαδου στο φλάουτο και Ελπίδα Μπαξεβάνη στο πιάνο χάρισαν στιγμές ψυχικής ανάτασης στους θεατές ερμηνεύοντας έργα της ρομαντικής και σύγχρονης εποχής . Ξεχωριστή στιγμή: το έργο “Αναμονή” του Δημήτρη Σβυντρίδη, για το οποίο μίλησε ο ίδιος ο συνθέτης .

Η διεύθυνση του ωδείου Νεάπολις με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά το σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας για την αγαστή συνεργασία, τον Αλέξανδρο Κόκκα για την προσφορά του οπτικοακουστικού υλικού καθώς και τις μουσικούς για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους.