Τροχαίο στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου: Δεν προηγήθηκε καταδίωξη σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Νέες φωτογραφίες από το σημείο

Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενων οδηγών και πεζών-Δεν είναι η πρώτη φορά που διακινητές μεταναστών μπαίνουν στο χωριό για να αποφύγουν τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Εγνατία Οδό

Επτά άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες συγκρούστηκε με φορτηγό μέσα στο χωριό Άγιος Χριστόφορος του Δήμου Παγγαίου [διαβάστε εδώ].

Σύμφωνε με κατοίκους και αυτόπτες μάρτυρες της περιοχής, δεν προηγήθηκε καταδίωξη από τις Αρχές, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε πρωί μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην οποία εισήλθε το όχημα με μεγάλη ταχύτητα.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά όπου διακινητές μεταναστών μπαίνουν στο χωριό για να αποφύγουν τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Εγνατία Οδό ή σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ ο οδηγός και διακινητής του εν λόγω αυτοκινήτου αναζητείται, καθώς διέφυγε στα χωράφια.