Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας πενθεί: Πέθανε ο χειρουργός Θεόδωρος Ταβλαρίδης

Χειρουργικό Τμήμα ΓΝΚ: «Με θλίψη αποχαιρετούμε το αρχαιότερο μέλος της ομάδας μας» - Ο άτυχος γιατρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Nεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσια περιοχή των Βρασνών, κοντά στην Ασπροβάλτα, ο γιατρός της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Θόδωρος Ταβλαρίδης.

Ο 60χρονος γιατρός βρέθηκε στην περιοχή για κολύμπι μαζί με τη σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες τον έχασε από το οπτικό της πεδίο και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο του Σταυρού.

Λίγο αργότερα, ο Θόδωρος Ταβλαρίδης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στον εντοπισμό του, βοήθησε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το προσωπικό του τζετ σκι.

Χειρουργικό Τμήμα ΓΝΚ: Ακούραστος πρόσφερε στον λαό της Καβάλας τις υπηρεσίες του, επί σειρά ετών.

Τη συντριβή τους για το γεγονός ότι ένας δικός τους άνθρωπος δε θα είναι πια μαζί τους εκφράζουν οι συνάδελφοι του στο Χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με ανάρτηση τους στη σελίδα τους στο fb.

«Αν και περισσότερο εξαντλημένος απ’ όλους μας, δικαιωματικά, δεν ολιγώρησε στιγμή και παραστάθηκε στο Τμήμα στις δύσκολες στιγμές που περνάει τα τελευταία χρόνια.

Έβαλε πλάτη και συμμετείχε εξίσου με όλους μας σε όλες τις υποχρεώσεις τμηματικές κι εξωτμηματικές, υπερβάλλοντας εαυτόν…

Σήμερα συντετριμμένοι πληροφορούμαστε πως ο Θεόδωρος Ταβλαρίδης δεν θα είναι πια μαζί μας στη συνέχεια αυτού του δύσκολου δρόμου…

Ως η «επαγγελματική του οικογένεια» ευχόμαστε ολόθερμα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και δύναμη για να συνεχίσουν.

Όσο για μας ελπίζουμε ειλικρινά να καταφέρουμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει πίσω του κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά…»!