Έγκλημα στο Ποδοχώρι: Ο αδερφός της 68χρονης βάζει στο «κάδρο» τον σύζυγο της κτηνοτρόφου. «Θα τη σκοτώσω»! [βίντεο]

Συνεχίζονται οι έρευνες με τις Αρχές να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο - Για χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά κατηγορεί ανοιχτά τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο αδερφός της

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στην Καβάλα από τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που οι Αρχές πλέον αποδίδουν σε εγκληματική ενέργεια με μαρτυρίες που έρχονται στο φως να δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση και να παραπέμπουν σε γυναικοκτονία.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου, από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, με τον ιατροδικαστή μάλιστα να κάνει σήμερα, Κυριακή, δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία.

Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Παρασκευής.

«Ψάχνανε να τη βρούνε ο σύζυγος με τον ανιψιό. Δεν είχε έρθει το βράδυ και πήγανε εκεί και τη βρήκανε σε μια ελιά είπαν, από ό,τι άκουσα, ήταν πεσμένη», είπε γείτονας του ζευγαριού.

«Μου έλεγε: “έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω”»!

Ο αδελφός της 68χρονης που είναι συντετριμμένος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και σοκάρε με όσα δήλωσε καθώς καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά.

«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», είπε αρχικά ο αδερφός της 68χρονης.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, “έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω”. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε ακόμα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της. Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», είπε ακόμα γείτονας της 68χρονης.

«Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τόνισε η πρόεδρος της κοινότητας.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους κατοίκους του Ποδοχωρίου να παραμένουν ανάστατοι καθώς, όπως αναφέρουν, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά τους.