Σύλλογος Αλβανών Καβάλας για τον θάνατο του 18χρονου μαθητή: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του νεαρού μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Ενέα Τόπι στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλβανία ο 18χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Ενέα Τόπι ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου 2023 στη συνοικία του Αγίου Τρύφωνα στην Καβάλα [διαβάστε εδώ].

Ο Σύλλογος Αλβανών Καβάλας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό του νεαρού μαθητή και εκφράζει «τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Αγαπητοί συμπατριώτες. Χθες (6 Ιουνίου 2023 2023) σε τραγικό δυστύχημα, εδώ στην πόλη Καβάλλας, ο νεαρός Αλβανός Ενέα Τόπι, ηλικίας 18 ετών έχασε τη ζωή της. Η σορός του θα μεταφερθεί για ανάπαυση στην πατρίδα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Rëmenj του Pogradec στις 8 Ιουνίου 2023 στις 11:00 πμ.

Ο Αλβανικός Σύλλογος Καβάλλας και όλη η Αλβανική κοινότητα μεταφέρουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Εύχομαι ο Θεός να σας δώσει δύναμη να αντέξετε αυτήν την τεράστια απώλεια. Ενέα ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρίδας που θα σε σκεπάσει.