Θάσος: Ανεκδιήγητος τύπος ταΐζει γάτα με σκοπό να τη χτυπήσει με γυάλινο μπουκάλι μπύρας

Ακόμη πιο ανεκδιήγητη η παρέα του που γελάει με το κατόρθωμα, αλλά και ο τύπος που τραβάει βίντεο-Οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Δεν πέρασε μια βδομάδα από το περιστατικό με τον περαστικό που κλώτσησε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα στο λιμάνι της Καβάλας και έρχεται ακόμη ένα αντίστοιχο γεγονός να προστεθεί στο… βιβλίο καφρίλας, αυτήν τη φορά με την κακοποίηση γάτας στη Θάσο.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ένας άνδρας ο οποίος φοράει, μάλιστα, μπλούζα της Πολιτικής Προστασίας, αρχικά δελεάζει μια γάτα με έναν μεζέ ενώ βρίσκεται σε ταβέρνα στη Σκάλα Πρίνου και στη συνέχεια επιχειρεί να χτυπήσει το ζώο με γυάλινο μπουκάλι μπύρας.

Το ίδιο τραγικοί με τον ανεκδιήγητο τύπο είναι οι φίλοι του οι οποίοι χασκογελάνε με το… κατόρθωμα, ενώ έτερος της παρέας τραβάει το σκηνικό σε βίντεο, έχοντας τη φαεινή ιδέα, μάλιστα, να το αναρτήσει στα social media.

Πάντως κανείς άλλος δε βρήκε αστείο το περιστατικό, με τις οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, ζητώντας την τιμωρία του δράστη. Το δε πρόστιμο σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν είναι καθόλου αστείο, με δεδομένο ότι ο νόμος για την κακοποίηση ζώων έχει αυστηροποιηθεί.