Νέα Πέραμος: Θάνατος Βασίλη Ακόνη από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 43χρονου επιχειρηματία, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο πεζός και «χτυπήθηκε» θανάσιμα από ΙΧ

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Νέας Περάμου Καβάλας από τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Ακόνη. Ο 43χρονος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023 [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ].

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος διατηρούσε μίνι-μάρκετ, καθώς και τον χώρο εστίασης Fragokota στη Νέα Πέραμο προσπάθησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο του χωριού πεζός, όταν «χτυπήθηκε» από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η κηδεία του Βασίλη Ακόνη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 σε κλίμα οδύνης. Συγγενείς και φίλοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς «έχασαν» τον άνθρωπό τους από τη μια στιγμή στην άλλη…

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα

«Την 10-6-2023 το πρωί στην Νέα Πέραμο Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός παρέσυρε 43χρονο ημεδαπό που διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου».