Καβάλα: Οι μαθητές γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος [φωτογραφίες]

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των τετραήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν

Με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τετραήμερες εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και με τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας, των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας.

«Ημέρες γεμάτες δράσεις για το περιβάλλον· ημέρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δημιουργίας από τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας· η πόλη ξαναζωντάνεψε από τις παιδικές φωνές που έπαιξαν με το περιβάλλον, για το περιβάλλον», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Θερμές ευχαριστίες:

  • Στους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας που συμμετείχαν και αγκάλιασαν το Φεστιβάλ καθώς και τους εθελοντές που συνέδραμαν στη υλοποίησή του.
  • Στον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Νομού Καβάλας, στο ΙΝΑΛΕ, στη ΜΔ Εθνικών Πάρκων, Νέστου, Βιστωνίδας και Ροδόπης, στην Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων, στο Ωδείο «Νεάπολις», στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και την Ντίνα Σαμαρά (ΔΩΚ), στην Έλλη Πόλα (συγγραφέα παιδικών βιβλίων), στους «Παραμυθάδες», στη Φωτεινή Μελετιάδη (χορογράφο) και στο Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Στους εκπαιδευτικούς Λογοθέτη Κων/νο – Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Α/θμιας Καβάλας, Μόμτσο Γιώργο και Κική Λαζαρίδου (καθηγητές Φυσικής Αγωγής), Βλαστάρη Κων/νο, Ξανθοπούλου Βίκυ, Ακριτίδη Μάκη, και τις σχολικές μονάδες που δημιούργησαν παιχνίδια: Ειδικό Σχολείο Καβάλας, 8ο Δ.Σ., 15ο Δ.Σ., 11ο Δ.Σ., 19ο Δ.Σ., 13ο Δ.Σ., 24ο Δ.Σ., Δ.Σ. Αμυγδαλεώνα, 2ο Ν/Γ Αμυγδαλεώνα, 8ο Ν/Γ Καβάλας, 15ο Ν/Γ Καβάλας και 22ο Ν/Γ Καβάλας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις