Αλέξης Πολίτης: Θα θυμόμαστε τον Θέμη Ζεκερίδη πάντα με αγάπη και σεβασμό

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για τον θάνατο του Δημάρχου Δοξάτου και πρώην γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, ο ιατρικός κόσμος, αλλά και ο αυτοδιοικητικός χώρος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της Καβάλας από τον ξαφνικό θάνατο του Δημάρχου Δοξάτου και πρώην γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Θέμη Ζεκερίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2023.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης εκράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό προς το πλούσιο έργο του που αφήνει παρακαταθήκη σε όλους μας».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Πολίτη

Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι από την ξαφνική είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου μας φίλου, συναδέλφου και Δημάρχου Δοξάτου, Θέμη Ζεκερίδη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό προς το πλούσιο έργο του που αφήνει παρακαταθήκη σε όλους μας.