Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Θέμη Ζεκερίδη

Πλαγιομετωπική και σφοδρή -σύμφωνα με μαρτυρίες και ρεπορτάζ- η σύγκρουση του αυτοκινήτου του Δημάρχου Δοξάτου με φορτηγό-Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Συγκλονίζει ο θάνατος του Δημάρχου Δοξάτου και πρώην γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Θέμη Ζεκερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και ρεπορτάζ η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν σφοδρή, με την ανακοίνωση της Αστυνομία να αναφέρει ότι τα οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν

Σήμερα (17 Ιουνίου 2023) και ώρα 08:00 περίπου, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μεσορράχης-Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του 70χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.