Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας «αποχαιρετά» τον Θέμη Ζεκερίδη

Ο εκλιπών διετέλεσε επί 25 χρόνια ενεργό μέλος και μέλος του ΔΣ της Εταιρείας - «Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα μας λείψουν...»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας αποχαιρετά με μεγάλη οδύνη τον Συνάδελφο Θέμη Ζεκερίδη, ο οποίος αποτέλεσε επί σειρά ετών ενεργό Μέλος της Εταιρείας μας, και συμμετείχε πολλές φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο την τελευταία 25ετία.

Ο Θέμης Ζεκερίδης υπήρξε βαθύς γνώστης της δράσης και λειτουργίας της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας καθώς επίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Πέρα και πάνω απ’ όλα ο Θέμης Ζεκερίδης υπήρξε ο φίλος και συναγωνιστής με τον οποίο οραματιστήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα της ιατρικής κοινότητας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα μας λείψουν ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων που καλούμαστε να λάβουμε ως Ιατρική Εταιρεία Καβάλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα ενεργά Μέλη της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τους».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ξενοφών Κροκίδης
Η Γενική Γραμματέας
Σταυρούλα Μπουσμουκίλια