«Κλείνει» το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στη δυτική είσοδο του Κοκκινοχώματος

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για 3 ημέρες λαμβάνονται από την Αστυνομική Διεύθυνση λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας αποφασίστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας στη δυτική είσοδο του Κοκκινοχώματος λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας τονίζεται ότι οι «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ΕΟ. Διασταύρωσης Αμφίπολης – Καβάλας, τμηματικά, από την χ/θ 46+150 έως την χ/θ 47+200 (δυτική είσοδος Κοκκινοχώματος), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 21-06-2023 έως και 23-06-2023.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, εκάστου ρεύματος κυκλοφορίας, εκ περιτροπής, με την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών και τη χρησιμοποίηση σημαιοφόρων.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήτοι από ώρα 07.00 έως την 20.30΄ και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας με την κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση».