Όσα ήθελα να πω: Ιστορίες από την καθημερινότητα μιας Κοινωνικής Λειτουργού

Παρουσίαση βιβλίου της Ευστρατίας Γουντουδάκη με αληθινές ιστορίες όπως προέκυψαν από την επαγγελματική και προσωπική εμπειρία της συγγραφέως, η οποία εργάζεται πολλά χρονιά ως κοινωνική λειτουργός

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι εκδόσεις Πηγή, και η συγγραφέας Ευστρατία Γουντουδάκη προσκαλούν τους φίλους του βιβλίου στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο:
«Όσα ήθελα να πω: Ιστορίες από την καθημερινότητα μιας Κοινωνικής Λειτουργού»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6, 4ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
– Βασιλική Θεολόγη, Δρ. Εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.
– Ζωή Χατζηγεωργίου, φιλόλογος – συγγραφέας και Γραμματέας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Καβάλας Ρένα Πανταζόγλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι μυθιστόρημα. Είναι καταγεγραμμένες 7 πραγματικές αληθινές ιστορίες όπως προέκυψαν από την επαγγελματική και προσωπική εμπειρία της συγγραφέως, η οποία εργάζεται πολλά χρονιά ως κοινωνική λειτουργός σε διάφορες δομές.

Η παιδική κακοποίηση, η σεξουαλική παρενόχληση και βία, η εργασιακή βία, η μοναξιά της τρίτης ηλικίας, ο θάνατος και το πένθος, η ενδοοικογενειακή βία είναι ορισμένα από τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα τα οποία θίγονται μέσα σε αυτό το βιβλίου, το οποίο αξίζει να το διαβάσετε.