Καβάλα: Έχασε τη ζωή του ο εργάτης που τραυματίστηκε στο ακίνητο «Μπαλάνου»

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στην μονάδα αναζωογόνησης των έκτακτων περιστατικών του Νοσοκομείου της Καβάλας, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού στο πόδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε

Τραγική ήταν η κατάληξη του τραυματισμού εργάτη-χειριστή μικρού εκσκαφέα στο ακίνητο «Μπαλάνου» στην οδό 7ης Μεραρχίας στην Καβάλα, κοντά στο Φάληρο. 0 56χρονος έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας το πρωί της Πέμπτης 22/6.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, και γι’ αυτό το λόγο μπήκε κατευθείαν στην αναζωογόνηση στα Έκτακτα Περιστατικά του Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, όμως δε στάθηκε δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος εργάτης, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έφυγε από τη θέση του χειριστή και βρέθηκε στο εργαλείο ανάμιξης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το πόδι του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το επείγον της κατάστασης μάλιστα το αντιλήφθηκαν αμέσως και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και γι’ αυτό το λόγο ένας απ’ αυτούς στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει τον 56χρονο, τραυματίστηκε στο χέρι. Μεταφέρθηκε κι αυτός στο Νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή.