Κάτοικοι του Παληού «υπερασπίζονται» το Παληό και την οδική ασφάλεια: Ενημερωτική εκστρατεία για τα τροχαία [φωτογραφίες]

Μοίρασαν φυλλάδια, στα ελληνικά και στα αγγλικά, για την κατάσταση με τα τροχαία και συνιστά στους οδηγούς να τηρούν το όριο ταχύτητας των 50χλμ/ώρα

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» και η διαδικτυακή ομάδα «ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» εδώ και καιρό έλαβαν μια πρωτοβουλία ενημέρωσης, μετά τη σωρεία τροχαίων ατυχημάτων τα οποία συμβαίνουν κάθε χρόνο: Τύπωσαν σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα ένα φυλλάδιο, στα ελληνικά και στα αγγλικά, το οποίο ενημερώνει Καβαλιώτες και επισκέπτες του Παληού για την κατάσταση και συνιστά στους οδηγούς να τηρούν το όριο ταχύτητας των 50χλμ/ώρα εντός του χωριού [δείτε εδώ τα φυλλάδια].

Η δράση για την οδική ασφάλεια συνεχίστηκε και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 με τη διανομή φυλλαδίων στα φανάρια του Παληού, σε μια μέρα όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

«Η ανταπόκριση των οδηγών ήταν θετική και ελπίζουμε, έστω και λίγοι, να ανταποκριθούν στην έκκληση μας για οδήγηση με τα όρια ταχύτητας. Στη συνέχεια, βάλαμε φυλλάδια σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στα μπαράκια και σε όσα ήταν παρκαρισμένα στον κεντρικό δρόμο. Η δράση μας θα έχει και συνέχεια», αναφέρουν οι κάτοικοι στο μήνυμά τους.