Βάνδαλοι έσπασαν τα τζάμια στα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Δευτέρας με πέτρες με τους «δράστες» να εκμεταλλεύονται τις ιδιαίτερες συνθήκες φωτισμού που επικρατούν σ’ εκείνο το σημείο του ΔΑΚ Καλαμίτσας

Στόχος βανδάλων έγιναν τα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου», που βρίσκονται μπροστά στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Άγνωστοι, μέχρι στιγμής, επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με πέτρες και έσπασαν τα παράθυρα των γραφείων, γεγονός που διαπιστώθηκε από τους παράγοντες του συλλόγου που βρέθηκαν εκεί το πρωί της Τρίτης 27/6.

Η μανία τους δε ήταν τόσο μεγάλη που έσπασαν και διπλά τζάμια στο φεγγίτη των γραφείων με τα θραύσματα να φτάνουν μέχρι την άλλη άκρη του κτηρίου. Εκτός από τα τζάμια δε, οι βάνδαλοι ξερίζωσαν και κάποια από τα προστατευτικά σίδερα μπροστά από τα παράθυρα.

«Μπράβο!!! Δείξατε την μαγκιά σας! Αυτά τα σπασμένα τζάμια, βρήκαμε στα γραφεία μας στο κλειστό στην Καλαμίτσα», ήταν το σχόλιο για την επίθεση στη σελίδα της Kavalabc στο fb, από την πλευρά των διοικούντων του συλλόγου, η εκτίμηση των οποίων είναι ότι οι «δράστες»  είναι νεαρά παιδιά που συχνάζουν στο σημείο και εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιαίτερες συνθήκες φωτισμού του χώρου που επικρατούν αυτές τις ημέρες.