Πανελλαδικές 2023: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες, «έφυγαν» τα SMS στους υποψήφιους [πού θα δείτε τα αποτελέσματα]

Όλοι οι απαραίτητοι σύνδεσμοι - Πώς να δείτε τις βαθμολογίες, πώς να υπολογίσετε τα μόρια

Aναρτήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2023, βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων.

Λίγο μετά τις 12:00, «ανέβηκε» η εφαρμογή για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών, ενώ νωρίτερα από το αναμενόμενο, κατά τις 12:40, άνοιξε η πλατφόρμα. Πλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις τους.

Βαθμολογίες Πανελλαδικών: Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε τις βαθμολογίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Βαθμολογίες Πανελλαδικών 2023

Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι που ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία λαμβάνουν ήδη τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσει, σε δεύτερο χρόνο, νεότερο δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου.

Ο υπολογισμός των μορίων

Επιπλέον, αναρτήθηκε και η εφαρμογή υπολογισμού μορίων:

Πανελλαδικές 2023: Υπολογίστε τα μόρια