Το «αιώνιο ταξίδι» του Νίκου Βέρτη περνάει από το Πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα

Η συναυλία του δημοφιλέστατου καλλιτέχνη στο πλαίσιο της περιοδείας με τίτλο «Timeless Journey» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου

Στο Πάρκο του Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Καβάλα την Τετάρτη 2 Αυγούστου. Το ότι η γενέθλια πόλη του δημοφιλέστατου τραγουδιστή συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τους 16 σταθμούς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί το ακριβές σημείο που θα δοθεί. Το Πάρκο του Φαλήρου λοιπόν θα είναι ο τόπος που θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στην Καβάλα, όπου οι πολυάριθμοι φίλοι του καλλιτέχνη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό σόου πλημμυρισμένο από τη μουσική και τη φωνή του ανθρώπου που έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι 6 συναυλίες της περιοδείας με τίτλο «Timeless Journey» (αιώνιο ταξίδι) θα δοθούν στα Βαλκάνια αλλά και στην Αρμενία. Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει σε Σόφια (Βουλγαρία), Γερεβάν (Αρμενία), Τίρανα (Αλβανία), Λεμεσό (Κύπρος), Βελιγράδι (Σερβία) και Μπουργκάζ (Βουλγαρία), ενώ στην Ελλάδα (εκτός από την Καβάλα) θα βρεθεί σε Πάτρα, Ιωάννινα, Αθήνα, Ρόδο, Μύκονο, Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη.
Οι συναυλίες δίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την παρουσία του στη δισκογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη φορά που ο Βέρτης έδωσε συναυλία στην Καβάλα (στο λιμάνι) ήταν πριν από 10 χρόνια! Από τότε μέχρι τώρα πέρασε πολύς χρόνος με τον Καβαλιώτη καλλιτέχνη να υπόσχεται στο funs του ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε ότι έχει να κάνει με τον φωτισμό και τον ήχο!

Χορηγός επικοινωνίας της μεγάλης αυτής μουσικής συνάντησης θα είναι ο Λάμψη FM 105.7.