Καβάλα: Δύο θάνατοι στη θάλασσα μέσα σε μια μέρα

Πρόκειται για δύο περιστατικά σε παραλία στο Παληό και σε ερασιτεχνικό σκάφος στην Ιχθυόσκαλα-Η άτυχη γυναίκα και άντρας αντίστοιχα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους

Δύο θάνατοι στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας μέσα σε μια μέρα σημειώθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας του Παληού Καβάλας, 64χρονη ημεδαπή.

Αρχικά τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Στη δεύτερη περίπτωση και πάλι το μεσημέρι, 72χρονος ημεδαπός βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στο υπό ιδιοκτησίας του ερασιτεχνικό σκάφος, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο σε προβλήτα πλησίον της Ιχθυόσκαλας Δημοσίου Καβάλας. Αμέσως διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.