Καβάλα: Κλείνουν οριστικά τα ΕΛΤΑ στον Κεχρόκαμπο

Οργισμένη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας: «Οι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ θα πάρουν κάποια πρωτοβουλία ή απολαμβάνουν το κοινοβουλευτικό μονοπώλιο της Καβάλας;»

Κλείνει οριστικά το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Κεχρόκαμπο του Δήμου Νέστου, με τους κατοίκους του χωριού να αναγκάζονται πλέον να μεταβαίνουν σε άλλα ΕΛΤΑ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με ανακοίνωσή της επιρρίπτει ευθύνες στην Κυβέρνηση και στην τοπική Νέα Δημοκρατία, θέτοντας το ερώτημα: «Άραγε η τοπική Νέα Δημοκρατία και οι 4 βουλευτές της θα πάρουν κάποια σχετική πρωτοβουλία ή απολαμβάνουν το κοινοβουλευτικό μονοπώλιο της Καβάλας και αρκούνται σε αυτό;».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας

Λίγες μόνο ημέρες μετά το πέρας των Εθνικών Εκλογών, τα ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της δήθεν αναδιοργάνωσής τους, διακόπτουν οριστικά τη συναλλακτική δραστηριότητα του καταστήματος Κεχρόκαμπου, το οποίο λειτουργούσε μεν μόνο μια φορά την εβδομάδα, αλλά έστω και έτσι εξυπηρετούσε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι γνώριζαν την ημέρα λειτουργίας του και εξυπηρετούντο.

Πλέον οι κάτοικοι Κεχρόκαμπου θα πρέπει να στραφούν σε νέες λύσεις για την ταχυδρομική τους εξυπηρέτηση πηγαίνοντας, πιθανότατα, στη Χρυσούπολη ή σε άλλα μακρινά χωριά.

Άραγε η τοπική Νέα Δημοκρατία και οι 4 βουλευτές της θα πάρουν κάποια σχετική πρωτοβουλία ή απολαμβάνουν το κοινοβουλευτικό μονοπώλιο της Καβάλας και αρκούνται σε αυτό;