«Έφυγε» από τη ζωή ο Καβαλιώτης μουσικός Γιώργος Κατάκαλος

«Θέλω να έρχεσαι στα όνειρά μου για να τα λέμε»: Το συγκινητικό «αντίο» από τον αδερφό του και επίσης μουσικό, Θόδωρο Κατάκαλο

Πέθανε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ο καβαλιώτης μουσικός, Γιώργος Κατάκαλος, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και σε όσους τον γνώρισαν.

Ήταν αδερφός του επίσης μουσικού, Θεόδωρου Κατάκαλου, ο οποίος τον «αποχαιρετάει» με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Έφυγες αδερφέ μου!!! Νωρίς Έφυγες. Και ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος από όλους μας. Πάντα θα σε αγαπώ. Και θέλω να έρχεσαι στα όνειρά μου για να τα λέμε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ».

«Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για ακόμη ένα στενάχωρο γεγονός, την απώλεια του μέλους και καλό φίλο μας Κατάκαλου Γεώργιου. Ενός χαμογελαστού, καλοσυνάτου, υποστηρικτικού και αθόρυβου ανθρώπου ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής που πάντα ήταν δίπλα σε κάθε κάλεσμά μας. Και πάντα προσέφερε με την παρουσία του στηρίζοντας δράσεις και εκδηλώσεις τόσο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, όσο και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Καβάλας. Φίλε Γιώργο η απουσία σου έγινε αισθητή του μήνες που η ασθένειά σου σε κράτησε μακριά μας. Θα σε θυμόμαστε για πάντα όπως σε γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου! Θόδωρε να είσαι γερός να το θυμάσαι», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, Μάκης Κρεμμύδας.