Εγκαινιάζεται ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ποτό της Θάσου

Η τελετή θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν προσευχητικώς στην τελετή των εγκαινίων του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ποτό της Θάσου, που θα τελεστούν το πρωί του ερχομένου Σαββάτου, θα έχουν οι πιστοί της νήσου, αλλά και οι πολυάριθμοι προσκυνητές που ευρίσκονται σε αυτή την τρέχουσα περίοδο του θέρους.

Αναλυτικότερα, το πρωΐ του ερχομένου Σαββάτου 22 Ιουλίου στις 6.30 π.μ, θα τελεστεί ο όρθρος και στις 8π.μ. η τελετή της ακολουθίας των εγκαινίων μετά του καθαγιασμού της αγίας τραπέζης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο. Αμέσως μετά στις 9.30 π.μ. θα τελεστεί η πρώτη Αρχιερατική θεία λειτουργία επί της εγκαινιασθείσης αγίας τραπέζης.

Οι ιερές ακολουθίες του Σαββάτου θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου «www.im-philippon.gr» Επίσης από το διαδικτυακό κανάλι στο YouTube «Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου» και από τον ραδιοφωνικό  Σταθμό «Παρουσία» μέσω της συχνότητος 103.7 FM και διαδικτυακά.