Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας από τα φανάρια του Αεροδρομίου έως τα φανάρια της Πέρνης

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη διευκόλυνση των εργασιών ασφαλτόστρωσης μήκους 1500 μέτρων – Από πότε θα ισχύσουν και μέχρι πότε θα ολοκληρωθούν

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν από τις 26 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης και συγκεκριμένα στο από τα φανάρια προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος, μέχρι τα φανάρια της Πέρνης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα μέτρα θα ισχύουν καθημερινά εκτός της Κυριακής 30 Ιουλίου, για μια απόσταση 1500 μέτρων, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται εκ περιτροπής στο ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας αναφέρει:

«Αποφασίζουμε

– Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ΕΟ Καβάλας – Ξάνθης,  από την χ/θ 21+865 ( 235 μέτρα μετά τον Ισόπεδο Κόμβο – Φωτεινοί σηματοδότες για αεροδρόμιο Χρυσούπολης) έως την χ/θ 23+365 (255 μέτρα μετά τον Ισόπεδο Κόμβο – Φωτεινοί σηματοδότες δ/σης Πέρνης), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής, συνολικού μήκους χιλίων πεντακοσίων (1.500) μέτρων, κατά το χρονικό διάστημα από 26-07-2023 έως και 05-08-2023, εκτός της Κυριακής (30-07-2023).

– Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, με ελάχιστο πλάτος λωρίδας ανά κατεύθυνση τα 2,75μ.

– Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, διαχωρισμού λωρίδων αντίθετης κυκλοφορίας».