Ιωάννης-Ραφαήλ Κρυονερίτης: Ο 17χρονος μαθητής από την Καβάλα εξέδωσε την πρώτη του ποιητική συλλογή

Η συλλογή έχει τίτλο «Τα μάτια που με κοίταξαν με αγάπη», εμπνευσμένο από τη μητέρα του και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό

Την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα μάτια που με κοίταξαν με αγάπη» -εμπνευσμένο από τη μητέρα του- εξέδωσε ο 17χρονος Καβαλιώτης μαθητής και βραβευμένος ποιητής, παρά το νεαρόν της ηλικίας του, Ιωάννης-Ραφαήλ Κρυονερίτης. Παράλληλα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο 3ο Γενικό Λύκειο της Καβάλας στο οποίο φοιτά ο Γιάννης για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του σχολείου.

«Πολλές φορές ακόμη και η ποίηση δε βρίσκει λόγια να εκφράσει τη συγκίνησή μου για την έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής του μονάκριβου γιού μου, Ιωάννη-Ραφαήλ Κρυονερίτη με τίτλο “Τα μάτια που με κοίταξαν με αγάπη“. Πριν απο 17 χρόνια πήρα το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου και έκτοτε τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Η διδασκαλία συνεχίζεται. Καλοτάξιδο υπέροχε γιέ μου», αναφέρει με περηφάνια η μητέρα του, επίσης ποιήτρια, Ελεονώρα Καζαντζίδου.