Τροχαίο στο Παληό Καβάλας: Οδηγός «έπεσε» επάνω σε (παράνομα) παρκαρισμένα αυτοκίνητα [φωτογραφίες]

Και πάλι από... «θαύμα» δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον σοβαρές υλικές ζημιές!

Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2023 σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στον κεντρικό δρόμο του Παληού Καβάλας, το… δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες την ίδια μέρα [διαβάστε για το πρώτο που είχε σημειωθεί πατώντας εδώ].

Συγκεκριμένα, όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Νέα Ηρακλίτσα, εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τη στροφή του Villa Romantica και «εμβόλισε» δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα –προφανώς παράνομα– επάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Δεδομένης της ώρας που έγινε το ατύχημα, ήταν ευτυχής «συγκυρία» που δεν κινούνταν κάποιος πεζός και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός!

Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι ένα εκ των σταθμευμένων αυτοκινήτων βρέθηκε «σκαρφαλωμένο» σε έναν μικρό λόφο, ενώ ο θόρυβος από τη σύγκρουση ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση.

Να σημειωθεί ότι το παράνομο παρκάρισμα επί του πεζοδρομίου στη συγκεκριμένη περιοχή του Παληού είναι κάτι πέρα για πέρα συνηθισμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ήταν «δικαιολογημένο»…

Με φωτογραφίες από τη διαδικτυακή ομάδα «ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ»