ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας: Προσεχώς δομή ψυχικής υγείας εντός αστικού ιστού της Καβάλας

Συνάντηση των εκπροσώπων του Συνεταιρισμού με τον Διευθυντή Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας Αντώνη Κουφάκη και ενημέρωση για τις επικείμενες προσκλήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης

Επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας πραγματοποίησε την Παρασκευή 04/08/2023, ο Διευθυντής Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας Αντώνης Κουφάκης και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού.

Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Κουφάκης ενημέρωσε ότι είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί ως Διευθυντής Ψυχικής Υγείας σε ΚΟΙΣΠΕ στη χώρα και συνεχάρη τα μέλη του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας για το αξιόλογο και σημαντικό έργο που προσφέρει ο Συνεταιρισμός σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και για την εξαιρετική συνεργασία του Συνεταιρισμού με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται τη στιγμή που ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας υλοποιεί σειρά έργων, με πολύ καλές κριτικές από τις αναθέτουσες αρχές και τις άριστες αξιολογήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, Υγείας και Εργασίας, τα οποία εποπτεύουν τον ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας. Βασικό ενδιαφέρον της συζήτησης ήταν η συμμετοχή του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας στις επικείμενες προσκλήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας, μέσω του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, δομής ψυχικής υγείας εντός αστικού ιστού, που θα καλύπτει κενά και ανάγκες στην ΠΕ Καβάλας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και ο κ. Κουφάκης πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στην πόλη.