Τετραμελής οικογένεια ξεκίνησε την Κυριακή από τη Σερβία για τη Θάσο και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους

Η τελευταία φορά που επικοινώνησαν με τους οικείους τους ήταν το βράδυ της Κυριακής - Έχουν ήδη ενημερωθεί οι σερβικές και οι ελληνικές Αρχές - Τι αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ

Μια περίεργη ιστορία η οποία αφορά στην απώλεια των ιχνών μιας τετραμελούς οικογένειας από τη Σερβία η οποία ξεκίνησε για διακοπές στο νησί της Θάσου φέρνουν στο φως Σερβικά ΜΜΕ.

Ο Σέρβος δημοσιογράφος Stevica Rajčetić της Blica Media, ο οποίος επικοινώνησε με το KAVALAPOST προκειμένου να «διασπαρεί» έτι περισσότερο  η είδηση και να υπάρξουν μεγαλύτερες πιθανότητες για τον εντοπισμό της οικογένειας, αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι ο Aleksandar Joksimović και η Snežana Stamenković από την Jagodina έφυγαν για τη Θάσο με τις δύο κόρες τους την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, πέρασαν τα σύνορα Σερβίας και ΠΓΔΜ, μπήκαν στην Ελλάδα και έκτοτε χάθηκε κάθε ίχνος τους.

Από τότε είναι αδύνατον να έρθουν οι οικείοι σε επαφή μαζί τους. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ενώ οι γονείς προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους, αλλά τα τηλέφωνά τους είναι κλειστά, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι συγγενείς τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας.

Παράλληλα, ζητούν να εμπλακούν τα ταξιδιωτικά γραφεία και να ελέγξουν αν έχουν επιβάτες με αυτά τα ονόματα. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν ότι θα μάθουν το όνομα του ξενοδοχείου που έμειναν, θα επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες και θα μάθουν τελικά αν έχουν φτάσει στον τελικό προορισμό τους, τη Θάσο.

Ο Stevica Rajčetić αναφέρει επίσης στο KAVALAPOST ότι έχουν ενημερωθεί τόσο οι Σερβικές όσο και οι Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο νεώτερο για την τύχη της οικογένειας.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας blic.rs για το περιστατικό.