Καβάλα: Την απείλησαν ότι θα της σκάσουν τα λάστιχα αν σταθμεύσει κοντά στο beach bar και δεν πάει για μπάνιο σε αυτό

Η γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών προχώρησε σε καταγγελία εναντίον της επιχείρησης η οποία βρίσκεται στους Αμμολόφους, ενώ πλήρωσε και επτά ευρώ ως... εικονική είσοδο στην επιχείρηση

Ένα νέο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» μια γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η οποία πήγε για μπάνιο στο «ελεύθερο» κομμάτι της παραλίας και… βρήκε τον μπελά της φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Open, με το συμβάν να διαδραματίζεται αυτήν τη φορά στην παραλία των Αμμολόφων στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα αποφάσισε να πάει για μπάνιο στην παραλία των Αμμόλοφων, όμως, όπως κατήγγειλε, όταν προσπάθησε να αφήσει το αυτοκίνητό της κοντά σε ένα από τα beach bar της περιοχής προκειμένου στη συνέχεια η ίδια να κάνει μπάνιο μαζί με τα παιδιά της στο «ελεύθερο» κομμάτι της παραλίας, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού την εμπόδισαν.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, της είπαν ότι απαγορεύεται να αφήσει το αυτοκίνητο στο σημείο, αν δεν πάει για μπάνιο στο beach bar, ενώ όπως αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την απείλησαν ότι αν τελικά αφήσει το αυτοκίνητο εκεί θα βρει τα λάστιχά του σκασμένα.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να την προτρέπουν να υποβάλλει μήνυση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο θέμα κάνοντας αναφορά στον Δήμο Παγγαίου.

Τελικώς, η γυναίκα καταγγέλλει πως υποχρεώθηκε να πληρώσει επτά ευρώ ως… εικονική είσοδο στην επιχείρηση για να μπορέσει να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της και να πάει για μπάνιο σε σημείο της παραλίας το οποίο δεν το εκμεταλλεύεται το beach bar.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ από το Open