Φωτιά στη Δαδιά: Βρέθηκαν 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι

Επί τόπου έσπευσε ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών της Αστυνομίας-Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράτυπα στη χώρα»

Τουλάχιστον άλλοι οκτώ άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς. Αυτή η δεύτερη ομάδα των θυμάτων εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Λευκίμμης, ενώ νωρίτερα, ομάδα δεκαοκτώ ανθρώπων είχαν εντοπιστεί καμένοι στην περιοχή του Άβαντα. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται, πλέον, σε 26.

έρευνες συνεχίζονται, ενώ επί τόπου έσπευσε ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράτυπα στη χώρα».

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Στην πυρκαγιά της Αλεξανδρούπολης, σε επιτόπιο έλεγχο από στελέχη της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν οι σωροί 18 ατόμων πλησίον παραπήγματος.

Με δεδομένο ότι από τις γύρω περιοχές δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ή αγνοουμένων κατοίκων διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται ότι, τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτυα που βρίσκονται στην περιοχή.

Ήδη από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί η ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής που εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρκαγιά, συνεχίζονται.