Αχιλλέας Γερόπουλος: Υποδειγματική η υποδοχή και η αντιμετώπιση των ασθενών από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ο διοικητής του Νοσοκομείου της Καβάλας απονέμει τα εύσημα σε όλο το προσωπικό του ΓΝΚ για τη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης που προέκυψε από την πυρκαγιάς στο ΠΓΝΑ

Τα θερμά συγχαρητήρια του στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, εκφράζει ο διοικητής του για την προσφορά του στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης που προέκυψε από το περιστατικό της πυρκαγιάς στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Στην ανακοίνωση του ο Αχιλλέας Γερόπουλος κάνει λόγο για επαγγελματισμό, ακλόνητη ανιδιοτέλεια και εξαιρετική αφοσίωσή του προσωπικού στην ασφαλή υποδοχή και φροντίδα των ασθενών και επισημαίνει ότι το αξιοσημείωτο κατόρθωμα αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στις βασικές αξίες και στην ευημερία των νοσηλευόμενων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας εκφράζει την ειλικρινή του εκτίμηση και τα θερμά του συγχαρητήρια σε κάθε μέλος του προσωπικού του ιδρύματος (Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό – Τεχνικό) για την αξιοσημείωτη προσφορά του. Η σταθερή υποστήριξή του, ο επαγγελματισμός, η ακλόνητη ανιδιοτέλεια και η εξαιρετική αφοσίωσή του κατά τη διαχείριση της πρόσφατης κρίσιμης κατάστασης που προέκυψε από το περιστατικό της πυρκαγιάς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ήταν υποδειγματική.

Απέναντι σε αυτή την πρωτόγνωρη πρόκληση,  το προσωπικό του ιδρύματός επέδειξε απαράμιλλο πνεύμα ομαδικής συνεργασίας με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης και της αλληλεγγύης. Η ασφαλής υποδοχή και η ολοκληρωμένη φροντίδα των νοσηλευόμενων ασθενών εκτελέστηκαν με τον υψηλότερο βαθμό επάρκειας, συμπόνιας και ακρίβειας. Αυτό το αξιοσημείωτο κατόρθωμα αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στις βασικές μας αξίες και στην ευημερία των ασθενών μας».