Νοσοκομείο Καβάλας: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο νοσηλευτικό προσωπικό

Ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για την καθημερινή προσφορά τους σε δύσκολες συνθήκες, αλλα και για προσφορά τους στην πρωτόγνωρη διαδικασία εκκένωσης του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στο Νοσηλευτικό προσωπικό ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης αφενός για την καθημερινή προσφορά του σε συνθήκες πιεστικές και δύσκολες, αφετέρου για τη γενναία και ανεκτίμητη προσφορά τους τις δύο τελευταίες ημέρες με την πρωτόγνωρη διαδικασία εκκένωσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

«Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό ανταπεξήλθε και συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Κάλυψε σε ορισμένες περιπτώσεις και με συνεχόμενες βάρδιες τις έκτακτες εισαγωγές και διακομιδές των περιστατικών από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Γι’ αυτό λοιπόν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό και τεχνικό για την άψογη συνεργασία και το συντονισμό. Ιδιαιτέρα συγχαρητήρια αξίζουν στο νοσηλευτικό προσωπικό για τον άριστο συντονισμό και την ευσυνείδητη ανταπόκριση στην ορθή διαχείριση των 72 διακομιδών», αναφέρει η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Επιπρόσθετα, η Νοσηλευτική Υπηρεσία «οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τους συναδέλφους από τα Κέντρα Υγείας Καβάλας, Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης κ. Παντελίδου Π., η οποία μαζί με 16 νοσηλευτές και έπειτα από δική τους πρωτοβουλία παραβρέθηκαν στο Νοσοκομείο και πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς πάσα κατεύθυνση, στη διαλογή, στη μεταφορά και στη νοσηλεία των ασθενών. Σας ευχαριστούμε, γιατί το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ομαδικής συνεργασίας παραμένει ενεργό στους Νοσηλευτές».