Τα «Χρώματα και αρώματα» πλημμύρισαν Κηπούπολη και Καλαμίτσα [φωτογραφίες]

Για δεύτερη χρονιά οι διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας γέμισαν με κόσμο τον οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Καλαμίτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, για δεύτερη χρονιά, σε Κηπούπολη και Καλαμίτσα η διήμερη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας με την ονομασία «Χρώματα και Αρώματα 2023 (για καλό σκοπό)»!

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που στην κυριολεξία κατέκλυσε την κεντρική οδό της Κήπουπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου) καθώς και το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Καλαμίτσας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι διάφορες δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις, που προγραμματίστηκαν.

Μετά και τη νέα αυτή δράση η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της, με ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η διήμερη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας, για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που έδωσαν ενα βροντερό παρών τόσο στη Σοφοκλή Βενιζέλου όσο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Καλαμίτσας γεμίζοντας την περιοχή μας με χαμόγελα, μουσική και χορό.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Περιγιαλίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Λουκά, Ποταμουδίων, Χωράφας, Αγίου Κωνσταντίνου και τους τοπικούς φορείς, υποψηφίους δημάρχους και σύμβουλους για την παρουσία τους. Ξεχωριστές ευχαριστίες στους Συλλόγους Δάτου, Περιγιαλίου, Αμυγδαλεώνα και Αγίας Παρασκευής για τα υλικά που μας δάνεισαν για την εκδήλωσης μας, όπως επίσης και στην Λέσχη Ποντίων Καβάλας, το χορευτικό τμήμα Ζούμπα του 18ου ,την Kaly Stasinou  Bollywood and Cheerleaders,το Παιδικό παραδοσιακό μας χορευτικό τμήμα (και τους γονείς των παιδιών) και το παραδοσιακό χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας.Επίσης τους:

Artattack Kavalas , Whishwheelwin, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ & ΞΙΦΑΣΚΙΑ  , Ονειροντισνευ Δραμας , Jordan Kalaitzidis , Persa Persida Percoyla , Panthers Women’s Basketball – Πάνθηρες , Ofelia Agamalian , Chris Temekenidis

Αλλά κυρίως το ΔΣ του Συλλόγου για αυτή τη μαραθώνια προσπάθεια που έκαναν για να έρθει όλο αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα τον Γιώργο Καρπόζηλο (Αντιπρόεδρο),την Νίτσα Καρποζήλου (Κοσμήτορας),την Betty Tsariktsi (Γραμματέας), τον Kostas Moisidis (Αναπληρωτή Γραμματέα),την Μάρθα Λιόλιου Καρποζήλου (Μέλος Δ.Σ),την Ελενη Τοπτση (Ταμία) και την Souzi Nestoridou (Αναπληρωτικό μέλος).Όπως φυσικά και όλους τους εθελοντές που πραγματικά ήταν δίπλα μας αυτές τις ημέρες.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα της περιοχής μας, που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη διοργάνωση, όπως και σε όλους τους δωροθέτες της Καβάλας.

Τα χρήματα που συλλέχθηκαν για τις Πυρόπληκτες οικογένειες θα ανακοινωθούν εντός των ημερών και θα παραδοθούν στους ανθρώπους που πρέπει.

Πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους, γεμίσατε ένα στάδιο ποδοσφαίρου και τον κεντρικό δρόμο της περιοχής μας.

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου».