«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜ-Θ Βασίλης Λούρμπας

Πριν από μία εβδομάδα υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ προσπαθούσε να συνδράμει τις «μάχες» κατά των πύρινων μετώπων-Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών, ο γιατρός-καρδιολόγος και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βασίλης Λούρμπας.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική του Νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο, σύμφωνα με το xronos.gr, υπέστη πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν ο ίδιος, άυπνος και καταβεβλημένος, προσπαθούσε να συνδράμει τις «μάχες» κατά των πύρινων μετώπων.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου

Με αισθήματα βαθιάς θλίψης πληροφορήθηκα τον χαμό του Βασίλη Λούρμπα, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειάς μας και Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης.

Ο Βασίλης υπήρξε για ‘μένα ένας έμπιστος και ικανός συνεργάτης με τον οποίο δώσαμε μαζί αγώνες για τα θέματα της Περιφέρειάς μας. Ταυτόχρονα είχα την τιμή να τον θεωρώ και φίλο μου. Έναν ειλικρινή και καλό φίλο που τον διέκρινε η ευθύτητα και η απλότητα.

Τον αποχαιρετώ με οδύνη. Η Ροδόπη και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχασε έναν άνθρωπο που είχε να προσφέρει πολλά. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

*Φωτογραφία: xronos.gr