Μουσικό Σχολείο Καβάλας: Τοποθετήθηκε ράμπα πρόσβασης για ΑμεΑ στην είσοδο του Σχολείου [φωτογραφίες]

Το «ευχαριστώ» του Σχολείου προς όλους όσοι συνέδραμαν τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του συγκροτήματος

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους όσοι συνέδραμαν τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του απευθύνει το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, παραθέτοντας παράλληλα όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν στο σχολείο.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και ιδιαιτέρως στην πρόεδρό της, Ανθή Χατζηφρατζή καθώς και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για τις επισκευαστικές παρεμβάσεις τους με στόχο τη βελτίωση της κτηριακής μας υποδομής.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την κατασκευή μίας ράμπας πρόσβασης για ΑμεΑ στην είσοδο του Σχολείου. Επίσης, χάρη στις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής και την οικονομική στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ολοκληρώθηκε το βάψιμο όλων των σχολικών αιθουσών, έτσι ώστε να είναι όλες έτοιμες για τη νέα σχολική χρονιά.

Τους ευχαριστούμε θερμά για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και ελπίζουμε να τους έχουμε και στο μέλλον δίπλα μας ως αρωγούς στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση των υποδομών του Σχολείου μας.