ΕΠΣ Καβάλας: Στους πυρόπληκτους του Νέστου τα έσοδα του Super Cup «Δημήτρης Ρουμελιώτης»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος ανάμεσα στον πρωταθλητή Ορφέα Ελευθερούπολης και τον κυπελλούχο Βύρωνα Καβάλας

Σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς θα προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεννόηση πάντα με τις διαγωνιζόμενες ομάδες, καθώς τα έσοδα από τον τελικό του Super Cup «Δημήτρης Ρουμελιώτης» αναμένεται να διατεθούν στους πυρόπληκτους του Δήμου Νέστου.

Η ΕΠΣ Καβάλας, με γνώμονα πάντα το κοινωνικό καλό και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, προχώρησε στην εν λόγω απόφαση, αφού πρώτα συζήτησε την πρόταση αυτή με τις δύο ομάδες του τελικού, Ορφέα Ελευθερούπολης και Βύρωνα Καβάλας, καταλήγοντας σε αυτήν τη σημαντική κίνηση.

Οι πρόσφατες φωτιές στην περιοχή του Δήμου Νέστου έχουν αφήσει σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων και η ΕΠΣ Καβάλας επιθυμεί να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων αυτών με όποιον τρόπο μπορεί. Ελπίζουμε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να ανακουφίσει έστω και λίγο τον πόνο αυτών των ανθρώπων.

Συνεπώς, έχουμε έναν ακόμα λόγο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος για έναν πολύ σημαντικό, από κάθε άποψη, αγώνα.