Αεροπορική Λέσχη Μωραΐτίνης Αριστείδης: Η αθόρυβη λέσχη της Καβάλας με διεθνής δράσεις

Οι 17 κύριες δράσεις της Λέσχης, που καταγράφει και διαδίδει την αεροπορική ιστορία θα παρουσιαστούν το Σάββατο 16/9 στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο»

Η Αεροπορική Λέσχη Μωραΐτίνης Αριστείδης (ΑΛΜΑ) με έδρα την Καβάλα λειτουργεί από το 2012 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πλήθος δράσεων στην έρευνα, την καταγραφή και διάδοση της αεροπορικής ιστορίας καθώς και την επέκταση του «αεροπορικού πολιτισμού» με κέντρο την περιοχή μας.

Οι 17 κύριες δράσεις της Λέσχης θα παρουσιαστούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30 στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» στην Καβάλα, σε μια ειδική εκδήλωση ελεύθερη για το κοινό.

Αμέσως μετά (στις 21:00) θα προβληθεί η ταινία «Στα Φτερά του Α Παγκοσμίου Πολέμου» από την ομώνυμη σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, παραγωγής της τοπικής εταιρείας Gullwing, που προβάλλεται από το 2019 στην Cosmote History HD (συμπαραγωγός).

Οι φίλοι και λάτρεις της «αεροπορικής ιδέας» και της ιστορίας θα παρακολουθήσουν άγνωστες πτυχές του αεροπορικού πολέμου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στα μέρη μας.