ΟΕΒΕ Καβάλας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η επιλογή των τροφίμων και των υλικών υγιεινής έγινε έπειτα από συνεννόηση με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες των πληγεισών περιοχών

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας τις τελευταίες μέρες πραγματοποίησε μια μεγάλη δράση με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού με το οποίο θα αγοραστούν είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η επιλογή των ειδών σε τρόφιμα, αλλά και σε υλικά υγιεινής έγινε έπειτα από συνεννόηση με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες των πληγεισών περιοχών.

Η προσπάθεια έχει στόχο να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η διαβίωση των πολιτών, ενώ η ανθρωπιστική βοήθεια για τη Θεσσαλία παραδόθηκε σε μεταφορική εταιρεία και θα ξεκινήσει από την Καβάλα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ευχαριστεί και πάλι όλα τα σωματεία-μέλη της που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και αποδεικνύοντας ότι η ευαισθησία και η θέληση για προσφορά προς τους συνανθρώπους μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της τοπικής κοινωνίας της Καβάλας, ειδικά σε μια δύσκολη στιγμή όσο αυτή», αναφέρει η ΟΕΒΕ Καβάλας στην ανακοίνωσή της.